Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Ένας 48χρονος είχε μετατρέψει το σπίτι του σε εργοστάσιο παραγωγής κάνναβης

Ένας 48χρονος στη Θεσσαλονίκη είχε μετατρέψει το σπίτι του σε κανονικό εργοστάσιο παραγωγής κάνναβης. Το απόγευμα της Πέμπτης ο άντρας συνελήφθη, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί Ναρκωτικών» και η αστυνομία κατάσχεσε ένα μικρόδεμα κάνναβης βάρους 24 γραμμαρίων, ένα μικρόδεμα κατεργασμένης κάνναβης βάρους 12,2 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Ακολούθησε έρευνα σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας του 48χρονου στην περιοχή της Τριανδρίας, το οποίο χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών ενώ σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο του διαμερίσματος καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης. Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 38 δενδρύλλια κάνναβης, καθώς επίσης τέσσερα αλουμινένια σκιάδια, 12,5 μέτρα αλουμινόχαρτο, ένα πολύπριζο, ένας ροοστάτης, τέσσερις μετασχηματιστές και τρία δοχεία με λίπασμα, τα οποία χρησιμοποιούσε για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...