Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ξάνθη: Το δριμύ κατηγορώ των συγγενών της αδικοχαμένης Ζωής

«Για όλα φταίει η δικαιοσύνη», φωνάζουν τώρα οι συγγενείς της κοπέλας που δεν μπορούν να πιστέψουν πώς το δικαστήριο αθώωσε τον σφαγέα της Ζωής όταν λίγους μήνες πριν κατηγορούνταν και πάλι για απόπειρα βιασμού μια φοιτήτριας.

Τον Απρίλιο του 2011, ο Παπάζογλου είχε συλληφθεί για απόπειρα βιασμού μιας φοιτήτριας και πάλι σε δημόσιο χώρο. Ακολουθώντας το ίδιο ακριβώς μοτίβο, είχε αρπάξει την κοπέλα μες στη μέση του δρόμου και την είχε παρασύρει πίσω από ένα κτίσμα, όπου επιχείρησε να τη βιάσει.

Τότε όμως τρομοκρατήθηκε από τις φωνές της κοπέλας και τράπηκε σε φυγή. Προφυλακίστηκε για έξι μήνες, όμως αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση στις αρχές του 2012.

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο μάλιστα της Καβάλας τον είχε αθωώσει....

«Εμείς την ξαδελφούλα μας την θάψαμε. Το ερώτημα είναι ένα. Πέντε μήνες προφυλακιστέος αυτό το κτήνος, ποια δικαιοσύνη τον άφησε ελεύθερο για να ξανακάνει τέτοια εγκλήματα;» αναρωτήθηκε ο Ν. Λουκίδης, ξάδελφος της άτυχης Ζωής.
Μάλιστα ο θείος της 34χρονης κοπέλας, Δ. Δαλακλίδης δεν δίστασε να πει ότι πρέπει να επανέλθει η θανατική ποινή.

«Έχουμε πάθει σοκ μεγάλο. Από ότι ακούμε έχει ξανακάνει βιασμό και έχει δικαστεί με έξι μήνες φυλακή. Έδωσε ο μπαμπάς του τα λεφτά και βγήκε έξω. Πρέπει να επανέλθει η θανατική ποινή», είπε.

Στο χωριό του δράστη πάλι, άπαντες δηλώνουν συγκλονισμένοι...

«Ντρέπομαι για αυτό που έχει συμβεί. Όλο το χωριό είναι ανάστατο από αυτό που έγινε. Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν, κάθισε πέντε μήνες φυλακή και βγήκε. Για μένα πρώτα φταίει η δικαιοσύνη και μετά φταίει ο ίδιος ο δράστης», αναφέρει ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος του Μυρωδάτου, χαρακτηρίζοντας τον δράστη «σκληρό παιδί, με παραβατική δράση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...