Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Ανοιχτοί οι παιδικοί σταθμοί την Πρωτοχρονιά σε Νεάπολη-Συκιές

Ανοιχτοί θα παραμείνουν οι βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί του δήμου Νεάπολης-Συκεών τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς. Θα λειτουργήσουν κανονικά μαζί με το πρόγραμμα δραστηριοτήτων τους την Τετάρτη 2, την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013 από τις 6.30 το πρωί έως τις 5.30 το απόγευμα.

«Μέλημά μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας και δημιουργικής απασχόλησης στα παιδιά των συμπολιτών μας σ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ανακουφίζοντας ταυτόχρονα τους εργαζόμενους γονείς, ειδικά όσους απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα και καλούνται να εργαστούν και στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου», αναφέρουν ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Απατσίδης, και προσθέτουν: «Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, καθώς και τους εργαζόμενους στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς, οι οποίοι ανταποκρίνονται με θέρμη στο καθήκον και την ευθύνη που έχουμε απέναντι στην τοπική μας κοινωνία».

Στα τμήματα μπορούν να ενταχθούν και παιδιά γονέων που δεν επωφελούνται του προγράμματος των ΚΔΑΠ, με κόστος 20ευρώ ανά παιδί, για όλο το χρονικό διάστημα λειτουργίας (από τις 24 Δεκεμβρίου 2012 έως τις 7 Ιανουαρίου 2013). Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2310 671100 (εσωτερικό 160).
Ακόμη, τις απογευματινές ώρες λειτουργούν κανονικά τα εξής ΚΔΑΠ: για τη Δ.Ε. Συκεών τα ΚΔΑΠ Πρόνοιας και Φωκά, για τη Δ.Ε. Νεάπολης τα ΚΔΑΠ Αθ.Διάκου και 7ου Δημοτικού Σχολείου (Κωνσταντινίδη) και για τη Δ.Ε. Πεύκων το ΚΔΑΠ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...