Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Συνελήφθη διακινητής μεταναστών στη Θεσσαλονίκη

Δεκαεννέα μη νόμιμους μετανάστες, μεταξύ των οποίων οκτώ ανήλικοι, μετέφερε ένας άνδρας 37 ετών, ο οποίος συνελήφθη, έπειτα από καταδίωξη στην Εγνατία οδό, στο ύψος των Κερδυλλίων στις Σέρρες.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης είχαν στήσει μπλόκο στο αυτοκίνητο, τύπου βαν, που οδηγούσε ο ελληνικής καταγωγής διακινητής και στο οποίο επέβαιναν οι αλλοδαποί - υπήκοοι Συρίας.

Ο 37χρονος δεν συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, αλλά λίγο αργότερα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς παρέλαβε από άγνωστο αλλοδαπό συνεργό του το όχημα με τους μετανάστες από την περιοχή της Αλεξανδρούπολης και σε χώρο στάθμευσης κοντά στην Ελευθερούπολη Καβάλας συνάντησε ακόμα δύο συνεργούς του, οι οποίοι έναντι χρηματικής αμοιβής τού ζήτησαν να μεταφέρει τους Σύρους υπηκόους στην περιοχή της Ασπροβάλτας, προκειμένου να τους αποβιβάσει.

Ο 37χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε εις βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων συνεργών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...