Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Αλεξανδρούπολη: Τα τσιγαριλίκια πρόδωσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης τεσσάρων κιλών και 324,5 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες ηρωίνης 9,2 γραμμαρίων και 37 χάπια Hipnostedon

Το... «φούντωναν» για τα καλά οι τρεις Έλληνες που συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω στην Αλεξανδρούπολη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., ενώ κάπνιζαν αμέριμνοι τα δυο τσιγαριλίκια τα οποία είχε προσφέρει ένας 39χρονος στον 32χρονο φίλο του και μια 45χρονη γυναίκα. Όπως αποκαλύφθηκε σύντομα, είχε στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Η έρευνα που έκαναν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών με εκπαιδευμένο σκύλο-ανιχνευτή στο σπίτι του 39χρονου, επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για ένα από τους πιο μεγάλους διακινητές της περιοχής. Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν ένδεκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τεσσάρων κιλών και 324,5 γραμμαρίων, δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη βάρους 9,2 γραμμαρίων, 37 χάπια του ναρκωτικού σκευάσματος Hipnostedon, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, αλλά και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 18 εκατοστών!

Στο σπίτι του 32χρονου, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν άλλα τρία γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα χάπι Suboxone και έναν μεταλλικό τρίφτη. Και οι τρεις δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για διακίνηση ναρκωτικών κι έτσι οδηγήθηκαν για μια ακόμη φορά στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...