Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ άνοιγμα στη Μολδαβία από φορείς του Νομού Σερρών

Serres Monastery PanoramaImage via WikipediaΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ άνοιγμα στη Μολδαβία επιχειρούν οι φορείς του Νομού Σερρών μέσω της σύναψης συνεργασιών.

Προς αυτήν την κατεύθυνση το Επιμελητήριο Σερρών, σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και την Ενωση Ξενοδόχων Νομού Σερρών, οργανώνει συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες από τη Μολδαβία, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού της Μολδαβίας. Oπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση το τοπικό Επιμελητήριο, «οι τουριστικοί πράκτορες επισκέπτονται την πόλη των Σερρών με σκοπό να γνωρίσουν το τουριστικό προϊόν του νομού και να εξετάσουν τις δυνατότητες συνεργασίας που παρουσιάζονται με τις τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις».
Το ΕΒΕΣ, στo πλαίσιo της προώθησης των σερραϊκών επιχειρήσεων και των συνεχόμενων δράσεων για εξωστρέφεια, καλεί τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό και τον εναλλακτικό τουρισμό να συμμετέχουν στη συνάντηση για γνωριμία, ανταλλαγή απόψεων και πιθανή συνεργασία με τους τουριστικούς πράκτορες από τη Μολδαβία, αύριο και ώρα 16:00, στην Αίθουσα Γ. Χρηστίδης του Επιμελητηριακού Μεγάρου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...