Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

Κατερίνη: Σωματέμποροι πετούσαν τα θύματά τους από μπαλκόνι

 Η υπόθεση αρχίζει στις 14 Νοεμβρίου. Οι 4 σωματέμποροι φέρνουν στη χώρα μας, από τα σύνορα του Έβρου, 4 ομοεθνείς τους, με την υπόσχεση ότι στην Ελλάδα θα τους βοηθούσαν να ξεκινήσουν μια καλύτερη ζωή.

Τους μετέφεραν στην Κατερίνη και τους είπαν να περιμένουν για λίγες ώρες, μέχρι να ξεκινήσουν το ταξίδι για την Αθήνα.

Την επόμενη μέρα όμως, οι σωματέμποροι τους έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο.

Τους φυλάκισαν σε ενοικιαζόμενο σπίτι και τους ξεκαθάρισαν πως αν ήθελαν να ζήσουν θα έπρεπε να πληρώσουν 4.500 ευρώ ο καθένας! Οι αλλοδαποί αρνήθηκαν αλλά οι σωματέμποροι δεν αστειεύονταν...

Λίγες ώρες αργότερα, πέταξαν από το μπαλκόνι του σπιτιού έναν από τους 4 αλλοδαπούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια. Οι κάτοικοι της περιοχής όμως που είδαν τις εικόνες, ειδοποίησαν εκτός από ασθενοφόρο και την αστυνομία.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οι σωματέμποροι όταν κατάλαβαν ότι έχουν να κάνουν με την αστυνομία πήραν τους άλλους 3 λαθρομετανάστες και ξεκίνησαν προς άγνωστο σημείο. Εγκατέλειψαν τον έναν σε εγκαταλελειμμένο φυλάκιο, όπου βρέθηκε, ενώ οι άλλοι 2 αναζητούνται.

Όσο για τους σωματέμπορους; Οι δύο από αυτούς συνελήφθησαν στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κατερίνης - Ελασσόνας, ενώ αναζητούνται οι 2 συνεργοί τους.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...