Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Τρείς φόνοι για χρέη 500 ευρώ !

bulletsImage by Rudy Lara via Flickr
Με το ίδιο όπλο, ένα Τοκάρεφ 7,62 χιλιοστών, δολοφονήθηκαν οι δύο 46χρονοι τοξικομανείς στη Θεσσαλονίκη κι έδωσε τέλος στη ζωή του ο 43χρονος που σκότωσε τον πρώτο τα ξημερώματα των Χριστουγέννων. 

Αυτό ανακοινώθηκε μετά την ολοκλήρωση της βαλλιστικής εξέτασης και φαίνεται να επιβεβαιώνει τις αρχικές εκτιμήσεις της Αστυνομίας ότι ο αυτόχειρας και δράστης της πρώτης δολοφονίας σκότωσε και τον δεύτερο τοξικομανή, κάτι ωστόσο που μένει να αποδειχθεί μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης. 

Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από τους συγγενείς των θυμάτων και του δράστη, καθώς και από ανθρώπους που γνωρίζουν λεπτομέρειες στις πιάτσες των ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη. 

Ο κύκλος του αίματος άνοιξε σύμφωνα με πληροφορίες για χρέη 500 ευρώ από τη διακίνηση ναρκωτικών. 

Ο δράστης επισκέφτηκε το σπίτι του 46χρονου στην Τούμπα και μετά από καβγά τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής στο κεφάλι και τον θώρακα. Διέφυγε προς το δάσος του Σέιχ Σου, όπου τον ακολούθησαν οι αστυνομικοί και πριν προλάβουν να τον εντοπίσουν, έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του και αυτοκτόνησε. 

Λίγες ώρες αργότερα, στην ίδια περιοχή με το σπίτι του πρώτου θύματος, βρέθηκε δολοφονημένος με το ίδιο όπλο στο διαμέρισμά του ένας 46χρονος, που είχε επίσης απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...