Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Τον Π. Τσαραμπουλίδη θα προτείνει η ΠΑΣΚΕ, για νέο πρόεδρο του ΕΚΘ

Nίκος Γιαννόπουλος
Τον Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη αποφάσισε να προτείνει για νέο πρόεδρο του ΕΚΘ στην ολομέλεια της διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης η συνδικαλιστική παράταξη της ΠΑΣΚΕ, μετά το κενό που δημιουργήθηκε από την απώλεια του Νίκου Γιαννόπουλου την προηγούμενη Τρίτη.

Η απόφαση ελήφθη με 13 ψήφους υπέρ του κ. Τσαραμπουλίδη έναντι 2 που πήρε ο Δημήτρης Σιαμπάνης.

Η ολομέλεια του διοικητικού συμβουλίου του ΕΚΘ θα κληθεί να επικυρώσει την απόφαση της ΠΑΣΚΕ, από τις τάξεις της οποίας εξελέγη ο πρόεδρος του ΕΚΘ μετά το τελευταίο συνέδριο, και η συνεδρίαση της αναμένεται να γίνει την Πέμπτη.

Ο Π. Τσαραμπουλίδης είναι μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ και της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΚΘ, προέρχεται από τον χώρο των ΕΛΤΑ και είναι 52 χρονών. Ταυτόχρονα εκλέχθηκε και γραμματέας της ΠΑΣΚΕ στη Θεσσαλονίκη και η Γραμματεία της παράταξης θα συνέλθει εκ νέου στις 10 Ιανουαρίου προκειμένου να ασχοληθεί με ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του ΕΚΘ.

Πριν καταθέσουν τις υποψηφιότητές τους ο Π. Τσαραμπουλίδης και ο Δ. Σιαμπάνης παραιτήθηκαν, ο πρώτος από μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΚΘ και ο δεύτερος από Οργανωτικός Γραμματέας του ΕΚΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...