Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Κουβέλης: Δεν χρεωκοπεί η Ελλάδα, δεν το θέλουν οι δανειστές μας

Με τρίπτυχο, «Ανανέωση στην πολιτική, τόλμη στη δράση, ευθύνη για την κοινωνία και τη χώρα», ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης από την Ξάνθη όπου βρέθηκε σήμερα το απόγευμα, παρουσίασε τους βασικούς στόχους του νεοσύστατου πολιτικού φορέα.

Ο κ. Κουβέλης στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε λίγο πριν από την ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Ξάνθη, τόνισε ότι η Δημοκρατική Αριστερά απαρτίζεται από δυνάμεις του Συνασπισμού, ανένταχτους αριστερούς, στελέχη της πολιτικής οικολογίας αλλά και ενεργούς πολίτες.

Αναφέρθηκε στα κριτήρια με τα οποία η Δημοκρατική Συμμαχία στήριξετις υποψηφιότητες των κ. Καμίνη και Μπουράρη στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές κάνοντας λόγω για επιβράβευση των επιλογών του κόμματος.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας υπογράμμισε ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση που επηρέασε σε πολύ μεγάλο βαθμό την Ελλάδα οφείλεται κατά κύριο λόγο στην έλλειψη δομών που δεν έχει η χώρα προκειμένου να αντιμετωπίσει κάθε ανάλογη κρίση.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...