Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Προσφορά αγάπης από την Μιμή

«Ελεύθερη είσοδος» με αγάπη από τη Μιμή! Η ντίβα του θεάτρου Μιμή Ντενίση απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση -σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή της συμπρωτεύουσας- σε όλα τα ιδρύματα της Θεσσαλονίκης που φιλοξενούν παιδιά, ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, αλλά και άτομα με κάθε είδους ανάγκη, για να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράστασή της «Το άνθος του κάκτου» που παίζεται στο θέατρο «Αθήναιον».

Η Μιμή είναι πολύ ευαισθητοποιημένο άτομο και δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητη -ιδιαίτερα κατά την εορταστική περίοδο που διανύουμε- απέναντι στους ανθρώπους που έχουν ανάγκες και αυτές τις μέρες η μοναξιά και τα προβλήματά τους γίνονται πιο έντονα. Η ανταπόκριση των ανθρώπων αυτών είναι, ήδη, πολύ μεγάλη και χαιρόμαστε που θα τους προσφέρουμε άφθονο γέλιο και στιγμές ξενοιασιάς, μας λέει στενός συνεργάτης της πρωταγωνίστριας.

Η παράσταση που δόθηκε χθες στο θέατρο «Αθήναιον» ήταν κατάμεστη και το κοινό -εκτός από τη Μιμή, τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και τους άλλους ηθοποιούς- χειροκρότησε θερμά και τον Κώστα Βουτσά που υποδύεται έναν σπαρταριστό ρόλο με τη γνώριμη, μεγάλη απήχηση που έχει πάντα στη σκηνή - και όχι μόνο. Οπως γράψαμε στο φύλλο της Τρίτης, ο δημοφιλής κωμικός είναι μια χαρά στην υγεία του και το γεγονός ότι βρέθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ήταν μια επίσκεψη ρουτίνας για να κάνει προγραμματισμένο τσεκάπ.

«Εδώ και ενάμιση μήνα περιοδεύουμε σε πάρα πολλές πόλεις της Ελλάδας -από τη Λάρισα μέχρι την Αλεξανδρούπολη- με μεγάλη επιτυχία. Ο κόσμος στην επαρχία είναι πάντα εκδηλωτικός και μας δείχνει μεγάλη αγάπη. Η περιοδεία μας θα συνεχιστεί και σε άλλους σταθμούς...» μας λέει η ίδια πηγή. «Το άνθος του κάκτου» θα παίζεται στη συμπρωτεύουσα μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.
ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...