Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Κιλκίς - Άννα-Μαρία Γιάντση: Διαψεύδει την αποχώρησή της

Διαψεύδει δημοσιεύματα που την ήθελαν να αποχωρεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, η πρώτη στη λίστα του ψηφοδελτίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Κιλκίς, Άννα-Μαρία Γιάντση.
"Οι γελοιότητες πρέπει να σταματήσουν εδώ. Όπως είχα δηλώσει λίγες μέρες μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου είμαι με τους Ανεξάρτητους  Έλληνες. Προφανώς έχουν σκοπό να πληγεί  η δυναμικότητα του κινήματος που κάποιους φοβίζει. Τους διαψεύδω κατηγορηματικά. Όσοι ελπίζουν στην αποχώρηση μου θα ναυαγήσουν αυτοί μαζί με τα τεχνάσματα τους", τονίζει στη δήλωση της.
Την ίδια στιγμή, Συντονιστική Επιτροπή Κιλκίς των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέδωσε ανακοίνωση, αφήνοντας προφανώς αιχμές κατά του Παναγιώτη Λαπατίνα, ο οποίος αποχώρησε και προσχώρησε στη ΝΔ.
"Οι  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συνεχίζουμε την πορεία μας…
Στην Εθνική Οδό που τρέχουμε προς τα εμπρός κάποιοι ακολουθούν την ίδια κατεύθυνση κι άλλοι την αντίθετη.. Είναι θαυμαστό το πως κατά τεκμήριο όλοι εμπιστευόμαστε όλους πως θα ακολουθηθούν οι «κανόνες κυκλοφορίας». Ενίοτε κάποιοι προκαλούν και «ατυχήματα»..
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τηρούμε απαρέγκλιτα τους κανόνες της Δημοκρατίας μας, επισημαίνουμε στην κοινωνία τους κινδύνους, τα εμπόδια τα διορθώνουμε ή τα παρακάμπτουμε και προχωρούμε προς το στόχο: να κάνουμε και πάλι ανεξάρτητη την Ελλάδα και να προσπαθήσουμε για την ευημερία μας." αναφέρει στην ανακοίνωση της η Συντονιστική Επιτροπή. 
Πηγή: kilkis24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...