Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2013

"Καθάρισαν" την Κατερίνη από το παρεμπόριο - 8 προσαγωγές και 134 κατασχέσεις προϊόντων


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία αστυνομική δράση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, για την πάταξη του στάσιμου και υπαίθριου εμπορίου που έλαβε χώρα... χθες στην παραθαλάσσια ζώνη της Κατερίνης Πιερίας, όπου παρατηρείται έξαρση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ειδικότερα, το Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και την Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, πραγματοποίησαν ελέγχους στις περιοχές της Ολυμπιακής Ακτής Κατερίνης και της Παραλίας Κατερίνης για την σύλληψη τυχόν μη νόμιμων μεταναστών και την πάταξη του παραεμπορίου.

Κατά τη διάρκεια των διενεργούμενων ελέγχων, προσήχθησαν 8 αλλοδαποί, επτά υπήκοοι Μπαγκλαντές και ένας υπήκοος Ακτής Ελεφαντοστού, για έλεγχο της νομιμότητας της παραμονής τους στην ελληνική επικράτεια.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα παρεμπορίου και ειδικότερα:

34 ζεύγη γυαλιών ηλίου,

71 παιγνίδια,

9 γυναικείες τσάντες,

11 πορτοφόλια,

6 σφεντόνες και

3 επιτραπέζια ρολόγια.

Από κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Κατερίνης καταστράφηκαν άμεσα τα κατασχεθέντα, συμφώνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Οι αστυνομικές αυτές επιχειρήσεις, έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τη διενέργεια συστηματικών ελέγχων και ερευνών, την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη συνδυασμένη επιχειρησιακά ανταπόκριση και δράση, ιδιαίτερα στις τουριστικές περιοχές. Παράγουν σημαντικά αποτελέσματα, που έχουν θετικό αντίκτυπο τόσο στο περιβάλλον ασφάλειας, όσο και στην καθημερινή ζωή των πολιτών. Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον.
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...