Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Όχι στο λουκέτο στο «Παναγία»

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου "Παναγία" ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης για λουκέτο στο νοσοκομείο και μεταφορά των κλινικών του σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Οι εργαζόμενοι ζητούν τη διατήρηση σε λειτουργία και την ενίσχυση του νοσοκομείου "Παναγία" με προσωπικό και υποδομή, αντί της εφαρμογής του σχεδίου κινητικότητας, μετακινήσεων προσωπικού και κλινικών, ακόμη και την πρόταση "δήμευσης" του κτιρίου, ως αίτημα προς το υπουργείο, καθώς δεν διαφαίνεται λύση με τη σύμβαση μίσθωσης.

Σύμφωνα με τους γιατρούς και τους λειτουργούς Υγείας, το λουκέτο στο «Παναγία» σημαίνει ότι οι κάτοικοι της περιοχής της Καλαμαριάς, της Πυλαίας, του Θερμαϊκού, Θέρμης και του άξονα Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής, χάνουν 200 δημόσιες νοσοκομειακές κλίνες, την ώρα που τα γύρω μεγάλα νοσοκομεία έχουν φθάσει στα λειτουργικά τους όρια και δυσκολεύονται να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.

Δείτε σε τι δήλωσε η πρόεδρος του σωματείου, Ελένη Μπακιρλή, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νοσοκομείο. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...