Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Παράσταση διαμαρτυρίας εργαζομένων στο ΚΑΡΦΟΥΡ

Φωτό αρχείου
Αντιδρούν ενάντια στην προσπάθεια της εργοδοσίας να αναγκάσει τους εργαζόμενους να μοιράζουν διαφημιστικά φυλλάδια προσφορών πόρτα - πόρτα

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το ΚΑΡΦΟΥΡ στο «Εμπορικό Κέντρο Μακεδονίας» στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν χτες το απόγευμα εργαζόμενοι της επιχείρησης αντιδρώντας στην προσπάθεια της εργοδοσίας να αναγκάσει με εκβιασμούς τους εργαζόμενους στα καταστήματα ΚΑΡΦΟΥΡ - ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - DΙΑ, να μοιράζουν πόρτα-πόρτα τα διαφημιστικά φυλλάδια προσφορών.

Το παράρτημα Θεσσαλονίκης του Σωματείου Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις ΚΑΡΦΟΥΡ - ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - DIA, καταγγέλλει την εργοδοσία για την παράνομη πρακτική της. Ηδη έχει προσφύγει στην Επιθεώρηση Εργασίας, η οποία απαντώντας στην καταγγελία του σωματείου δήλωσε ότι πρόκειται για παράνομη πράξη και βλαπτική μεταβολή των όρων της σύμβασης εργασίας.

Το ΔΣ του Σωματείου του παραρτήματος Θεσσαλονίκης απαιτεί από την επιχείρηση να μην προχωρήσει στον εξαναγκασμό των εργαζομένων για μοίρασμα φυλλαδίων και σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι οι εργαζόμενοι απαγορεύεται να παρέχουν οποιαδήποτε εργασία πέραν του καταστήματος. Επίσης, τονίζει ότι οποιοδήποτε ατύχημα έξω από το χώρο που έχει οριστεί να παρέχουν τις υπηρεσίες τους δεν αναγνωρίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...