Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Κατερίνη: Έκλεψαν ανήλικη και πούλησαν τα πράγματά της

Πέντε συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ που συνέλαβε τους δράστες αλλά και τους κλεπταποδόχους


Στα 14 της χρόνια δεν μπορούσε να φανταστεί ότι οι τρεις νεαροί που της έπιασαν κουβέντα σε έναν δρόμο στην Κατερίνη είχαν ύποπτους σκοπούς. Ξαφνικά, το ανήλικο κορίτσι αντιλήφθηκε ότι είχαν αρπάξει την τσάντα της μέσα στην οποία είχε το κινητό της και ρούχα αξίας 460 ευρώ!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στους οποίους κατέφυγε, κατάφεραν να εντοπίσουν λίγες ώρες αργότερα τον 18χρονο Αλβανό δράστη και τους δυο Έλληνες συνεργούς του ηλικίας 15 και 23 χρόνων οι οποίοι συνελήφθησαν. Είχαν, όμως, προλάβει να πουλήσουν τα κλοπιμαία σε έναν 29χρονο και την 18χρονη φίλη του, που και αυτοί πούλησαν το κινητό σε έναν 31χρονο!
Όλοι τους εντοπίστηκαν ο ένας μετά τον άλλο και τα ρούχα της 14χρονης βρέθηκαν στο σπίτι της 18χρονης, ενώ το κινητό βρέθηκε στο σπίτι του 31χρονου μαζί με ένα μαχαίρι και ένα γυάλινο φιαλίδιο που περιείχε 240 ml μεθαδόνης σε υγρή μορφή.
Στο σπίτι του 29χρονου κατασχέθηκαν 20,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δυο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 6,1 γραμμαρίων μαζί με μια ουσία πρόσμιξης βάρους 3,3 γραμμαρίων, πέντε μπουκαλάκια με συνολικά 250 ml υγρής μεθαδόνης, εννέα ναρκωτικά χάπια, ένα πτυσσόμενο στιλέτο, 56 φυσίγγια των 22 και 7,62 mm, ένα μεταλλικό και ένα ξύλινο ρόπαλο, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 180 ευρώ. Οι πέντε νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης με τις κατηγορίες της κλοπής, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, παράνομης οπλοκατοχής και κατοχής ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...