Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Σταυρούπολη: Κατήγγειλε ληστεία, αλλά είχε πουλήσει τα κλοπιμαία σε ενεχυροδανειστήριο!

Άγνωστοι δράστες διέρρηξαν διαμέρισμα στο οποίο διέμενε και αφαίρεσαν από το εσωτερικό χρυσαφικά


Σε ένα απίστευτο συμπέρασμα κατέληξαν αστυνομικοί του τμήματος Σταυρούπολης με την εξιχνίαση ληστειών που διέπραξε τελικά ένας 20χρονος. Όπως διαφάνηκε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης είχε καταγγείλει ψευδώς στην αστυνομία ότι άγνωστοι δράστες διέρρηξαν διαμέρισμα στο οποίο διέμενε και αφαίρεσαν από το εσωτερικό χρυσαφικά της μητέρα του, συνολικής αξίας 4.000 ευρώ. Ωστόσο, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο ίδιος είχε προβεί στην πώλησή τους σε ενεχυροδανειστήριο στο κέντρο πόλης.

Ωστόσο ο 20χρονος δεν είχε μείνει μόνο εκεί, αλλά διέπραξε σωρεία ληστειών από το Φεβρουάριο του 2011 έως Μάιο του 2013, στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Συγκεκριμένα, εισήλθε σε σούπερ μάρκετ και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με απειλή όπλου, αφαίρεσε από τον ιδιοκτήτη, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ ενώ εξωτερικά του καταστήματος τον ανέμενε συνεργός του. Λίγες μέρες αργότερα, εισήλθε εκ νέου στο εν λόγω κατάστημα, ομοίως με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με απειλή μαχαιριού αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει χρήματα από την ταμειακή μηχανή. Παραβίασε πόρτα εισόδου διαμερίσματος και αφαίρεσε από το εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ. Αφαίρεσε από γυναίκα που περίμενε σε στάση λεωφορείου, την τσάντα της που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, προσωπικά αντικείμενα της παθούσας και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...