Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Ξάνθη: Έκαναν συναλλαγές με πλαστά χαρτονομίσματα

Οι δυο άνδρες  ηλικίας 27 και 26 χρόνων δεν άργησαν  να εντοπιστούν από τους αστυνομικούς


Βγήκαν στην  αγορά της Ξάνθης για να  τη γεμίσουν με… πλαστά χαρτονομίσματα  τρεις νεαροί Έλληνες παραχαράκτες! Όμως, έκαναν το λάθος να κινούνται  με δικό τους αυτοκίνητο και  ένα από τα θύματα συγκράτησε  τον αριθμό κυκλοφορίας οδηγώντας  στη σύλληψή τους!

Μέσα σε λίγη  ώρα, οι ιδιοκτήτες ενός περιπτέρου  στην Ξάνθη και ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων σε χωριό της περιοχής Ευλάλου κατήγγειλαν ότι δυο άνδρες και μια γυναίκα είχαν κάνει συναλλαγές πληρώνοντας με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Μάλιστα, ο πρατηριούχος περιέγραψε με ακρίβεια το αυτοκίνητο των δραστών και έδωσε τον αριθμό της πινακίδας του.

Οι δυο άνδρες  ηλικίας 27 και 26 χρόνων και  η 28χρονη γυναίκα δεν άργησαν  να εντοπιστούν από αστυνομικούς  του τοπικού σταθμού και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 57,60 ευρώ από τα ρέστα που είχαν εισπράξει και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενοι για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων, ενώ η Ασφάλεια ερευνά αν είχαν προλάβει να εξαπατήσουν και άλλους επιχειρηματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...