Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Δεκατετράχρονος τοξικομανής ξάφρισε περίπτερο στις Σέρρες

Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω το 14χρονο Ελληνόπουλο τη στιγμή που έβγαινε από το περίπτερο έχοντας βάλει στην τσέπη τα 120 ευρώ


«Βουτηγμένος» στην παρανομία ήταν ένας πιτσιρικάς στις Σέρρες! Δεν έφτανε που τρύπωσε σε ένα περίπτερο εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία του ιδιοκτήτη και άδειασε το ταμείο, αποδείχθηκε και ότι στην τρυφερή ηλικία των 14 χρόνων είναι χρήστης ναρκωτικών!

Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω το 14χρονο Ελληνόπουλο τη στιγμή που έβγαινε από το περίπτερο έχοντας βάλει στην τσέπη τα 120 ευρώ που είχε αρπάξει χωρίς να τον αντιληφθεί ο 61χρονος περιπτερούχος. Μαζί με τα χρήματα που  αποδόθηκαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους, οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω στον ανήλικο και τέσσερα ναρκωτικά χάπια, για τα οποία φυσικά δεν διέθετε ιατρική συνταγή.

Ο 14χρονος κρατείται και ανακρίνεται για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών με κατηγορίες για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν και τους γονείς του που θα κατηγορηθούν για πλημμελή εποπτεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...