Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Καβάλα: Απατεώνας έπαιρνε δανεικά και αγύριστα από ιδιοκτήτες σπιτιών

Σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταγγελίες το τελευταίο χρονικό διάστημα


Είχε ξανακάνει πολλές φορές το ίδιο κόλπο και είχε συλληφθεί επανειλημμένα, ένας  54χρονος μικροαπατεώνας που παρουσιαζόταν ως υποψήφιος αγοραστής ή ενοικιαστής διαμερίσματος στους ιδιοκτήτες και επικαλούνταν λόγους υγείας και οικονομικά προβλήματα για να παίρνει... δανεικά και αγύριστα!

Σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταγγελίες το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μία από τον 67χρονο ιδιοκτήτη ενός σπιτιού στην Θεσσαλονίκη από τον οποίο ζήτησε χρήματα στις 30 του περασμένου Απριλίου και μια από τον υπεύθυνο ενοικίασης ενός άλλου διαμερίσματος στην Καβάλα στον οποίο έκανε το ίδιο στις 13 Ιουνίου. Και από τους δυο, κατάφερε να αποσπάσει συνολικά 300 ευρώ τα οποία δεν επέστρεψε ποτέ, αλλά ούτε και τα διαμερίσματα νοίκιασε!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καβάλας που ερευνούσαν τις δύο υποθέσεις απάτης, κατάφεραν να εξακριβώσουν τα στοιχεία του 54χρονου δράστη που δεν συνελήφθη μια και είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν έχει εξαπατήσει και άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...