Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Περιπέτεια στην ομίχλη για αλιευτικό ανοιχτά των Αβδήρων

Κρύος ιδρώτας έλουσε έναν καπετάνιο Α/Κ σκάφους που βγήκε στα ανοιχτά στη θαλάσσια περιοχή των Αβδήρων το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατούσε στην περιοχή έχασε… τον δρόμο του!


Εντός το σκάφους βρισκόταν μόνο ο καπετάνιος του, ο οποίος ωστόσο αποπροσανατολίστηκε λόγω της έντονη ομίχλης που επικρατούσε στην περιοχή, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στη Λιμενική Αρχή Αβδήρων η οποία ενημερώθηκε σχετικώς.

Όπως αναφέρει το thrakitoday.com, η Λιμενική Αρχή επικοινώνησε με τον κυβερνήτη του αλιευτικού, ο οποίος τους ενημέρωσε πως είχε χαθεί λόγω της ομίχλης και πως είχε αγκυροβολήσει όντας καλά στην υγεία του.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν το Ε/Ρ-Α/Κ σκάφος «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» Τ.Α. 10 και τα Ε/Π-Α/Κ σκάφη «ΑΝΔΡΕΑΣ» Σ.Λ. 311, «ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ» Ν.Λ. 891, «ΜΑΚΗΣ» Ν.Λ.89, «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» Ν.Λ. 131. για τον εντοπισμό του αλιευτικού Ε/Ρ – Α/Κ σκάφος «ΚΑΠ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ»Λ.Λ. 1755.

Μέσα σε λίγα λεπτά το «ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ» με επιβαίνοντα στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Αβδήρων εντόπισε το «ΚΑΠ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» και το συνόδευσε με ασφάλεια στο λιμάνι Αβδήρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...