Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του 67χρονου καθηγητή στη Θεσσαλονίκη

Μέσα σε λίγες ώρες εξιχνίασαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη τη δολοφονία χθες το απόγευμα 67χρονου συνταξιούχου καθηγητή Θρησκευτικών, στο διαμέρισμα όπου διέμενε, στη συμβολή των οδών Θεοδοσίου και Αγίων Πάντων, στην περιοχή της Ξηροκρήνης.


Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ως δράστης 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος εντοπίστηκε σε όμορη ακατοίκητη μονοκατοικία.


Οπως προέκυψε, φιλοξενούταν το τελευταίο χρονικό διάστημα από τον 67χρονο, αλλά έπειτα από διαπληκτισμό που είχε μαζί του το απόγευμα της Πέμπτης τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι.

Στη συνέχεια, αφαίρεσε από το σπίτι προσωπικά έγγραφα, αντικείμενα και χρυσαφικά του θύματος, που βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, όπως και τρία μαχαίρια.

Ο 40χρονος στερείται νομίμων εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, είναι καταχωρημένος στον κατάλογο χωρών Shengen και σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με την οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για παράβαση Νόμου Περί Αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, παραβάσεις νόμων περί όπλων και περί αλλοδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...