Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Αγωνία για τον νεαρό με τα βαριά εγκαύματα - Το τελευταίο αντίο στην γιαγιά και το εγγονάκι της!

Κηδεύονται το μεσημέρι το 1,5 έτους αγοράκι και η 65χρονη γιαγιά που δεν κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από την πυρκαγιά που προκάλεσε ο 70χρονος παππούς της οικογένειας που περιέλουσε τον εαυτό με βενζίνη και αυτοπυρπολύθηκε...


Καλά στην υγεία του είναι το 10χρονο αγοράκι που απεγκλωβίστηκε χθες από τις φλόγες που τύλιξαν διαμέρισμα στην οδό Τραπεζούντος στο Κορδελιό, με αποτέλεσμα να απανθρακωθούν τρία άτομα- δύο ηλικιωμένοι κι ένα παιδί μόλις ενάμισι έτους.


Ο 10χρονος νοσηλεύεται προληπτικά και πιθανόν να πάρει εξιτήριο ακόμη και σήμερα, δήλωσε o διοικητής του νοσοκομείου "Παπαγεωργίου" Γιώργος Χριστόπουλος.

Στον αντίποδα, διασωληνωμένος παραμένει ο νεαρός άνδρας που τραυματίστηκε στην ίδια πυρκαγιά και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου "Παπανικολάου" (με εγκαύματα σε ποσοστό 75%), όπως ανέφερε o διοικητής του νοσοκομείου Αργύριος Καμπέσης. Προς το παρόν, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάστασή του είναι σταθεροποιημένη, αλλά η πρόγνωση αβέβαιη, σημείωσε ο κ. Καμπέσης.

Το χρονικό της ανείπωτης τραγωδίας Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 10.30 χθες το πρωί (07-01-2014). Οι πυκνοί καπνοί σκέπασαν τη γειτονιά και η πυροσβεστική που ειδοποιήθηκε λίγο αργότερα έσπευσε στο σημείο.

Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο φλεγόμενο διαμέρισμα, βρήκαν νεκρό έναν άτυχο άντρα. Στη συνέχεια βρήκαν νεκρή μία γυναίκα και ένα ανήλικο παιδί που δεν κατάφεραν να βγουν έγκαιρα από το σπίτι. Όπως είπε ο πύραρχος Κωνσταντίνος Πουλτίδης, η φωτιά ξεκίνησε από τον παππού της οικογένειας.

Ο 70χρονος λούστηκε με βενζίνη και αυτοπυρπολύθηκε. Οι φλόγες σκέπασαν το διαμέρισμα και ο θάνατος για τα τρία άτομα ήταν αναπόφευκτος.

Ο πύραρχος Κωνσταντίνος Πουλτίδης είπε στο NewsIt πως ''η φωτιά εκδηλώθηκε σε οροφοδιαμέρισμα στον 4ο οροφο, με ξύλινη σκεπή και κεραμίδια. Νεκρή είναι μια γιαγιά περίπου 65 ετών, η Καζόγλου Βασιλική, το εγγονάκι της 1,5 έτους ο Συμεωνίδης Γρηγόρης, ο παππούς 70 ετών, Καζόγλου Γρηγόρης και υπάρχουν και δύο διασωθέντες με εγκαύματα, ο 25χρονος Αναστάσης Ανδρόνικος και ο 8χρονος Μιχαήλ Νίνης οι οποίοι είναι ξαδελφάκια του νεκρού μωρού...

Για τα αίτια διενεργείται προανάκριση, έχουμε κάποιες ενδείξεις καθώς έχουμε εντοπίσει ένα μπιτόνι βενζίνης και σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες ο παππούς αυτοπυρπολήθηκε αλλά αυτά είναι ενδείξεις. Εάν δεν τελειώσει η προανάκριση δεν μπορούμε να πούμε τίποτα βέβαιο''. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...