Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Οι έρευνες για το δράστη που τραυμάτισε τον 27χρονο αστυνομικό στις Σκουριές και ο ύποπτος με το μηχανάκι

Τα ίχνη του δράστη που τραυμάτισε τον 27χρονο αστυνομικό το μεσημέρι της Κυριακής στο όρος Κάκκαβος στη Χαλκιδική αναζητά η Ελληνική Αστυνομία. Οι έρευνες βρίσκονται ήδη σε... προχωρημένο σημείο. Την ημέρα του συμβάντος αστυνομικό κλιμάκιο είχε συλλέξει υλικό DNA από το σημείο της επίθεσης το οποίο και εξετάζεται προκειμένου να ελεγχθεί πιθανή ταυτοποίηση με τα DNA όσων έχουν προσαχθεί μέχρι σήμερα.

Ο ύποπτος με το μηχανάκι

Το μοναδικό χειροπιαστό στοιχείο που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. από το σημείο της επίθεσης είναι μια μοτοσικλέτα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival, αμέσως μετά την επίθεση οι αστυνομικοί είδαν έναν άντρα να απομακρύνεται τρέχοντας από το σημείο. Ανέβηκε στη μοτοσικλέτα του και προσπάθησε να την βάλει μπρος. Πάτησε τη μανιβέλα δύο φορές. Πάνω στην ταραχή του και από τη δύναμη της πίεσης η μανιβέλα έσπασε. Ο άντρας τράπηκε σε φυγή. Η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της τα στοιχεία του ιδιοκτήτη της μοτοσικλέτας.

Εντολή Δένδια η σύλληψη του δράστη

Από την πρώτη στιγμή που ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης ενημερώθηκε για τον τραυματισμό των αστυνομικών ζήτησε να συλληφθούν οι δράστες. Μέχρι σήμερα ενημερώνεται προσωπικά ο ίδιος για την πορεία των ερευνών. Η εντολή του προς τους διευθυντές της αστυνομίας που χειρίζονται τις έρευνες ήταν σαφής: Βρείτε ποιοι το έκαναν και συλλάβετέ τους.

«Τους είχαν στήσει ενέδρα»

Η μοναδική μαρτυρία που διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με το περιστατικό που τραυματίστηκε ο 27χρονος αστυνομικός είναι αυτή της συζύγου του. Η ίδια μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε: «Τους είχαν στήσει ενέδρα. Ήτανε πάνω σε δέντρα και τους πετούσαν μεγάλες πέτρες. Ξαφνικά ένιωσε αυτό το κάψιμο στο στήθος. Κοίταξε πάνω του και είδε παντού αίματα» λέει σοκαρισμένη η Βίκυ».
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...