Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Εξιχνιάστηκε ληστεία με δύο τραυματίες στην Πέλλα


Ληστεία σε βάρος ενός 63χρονου και της συζύγου του, οι οποίοι μάλιστα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς, εξιχνιάστηκε τελικά περίπου δέκα μήνες μετά τη διάπραξη της. Το περιστατικό είχε σημβεί τον Ιούλιο της περσινής χρονιάς στην Αγροσυκιά Πέλλας, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη ληστεία κατηγορούνται τρία άτομα, 19, 21 και 37 ετών.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος και ο 21χρονος κατηγορούνται πως στις 18 Ιουλίου του 2012 είχαν στήσει ενέδρα στο ζευγάρι και τους επιτέιθηκαν τη στιγμή που έφτασαν στο σπίτι τους. Οπως καταγγέλθηκε τότε με την απειλή πιστολιού ακινητοποίησαν τον 63χρονο και τη 49χρονη σύζυγο του και τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ωστόσο, ο 63χρονος αντέδρασε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή κατά τη διάρκεια της οποίας το πιστόλι εκπυρσοκρότησε προκαλώντας διαμπερές τραύμα στον αριστερό βραχίονα του 63χρονου και τραύμα στον αριστερό μηρό της 49χρονης. Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της ληστείας, της παράνομης οπλοχρησίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή των δραστών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...