Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Καβάλα: Ανησυχία προκαλεί ύποπτο όχημα που έχει σκοπό την απαγωγή παιδιών

Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε στο facebook τις προηγούμενες μέρες μια ανάρτηση, σύμφωνα με την οποία υπάρχει ύποπτο όχημα στην Καβάλα με τρία άτομα, που σκοπό έχουν την απαγωγή παιδιών. Η είδηση «γύριζε» από «τοίχο» σε «τοίχο» προκαλώντας ολοένα και μεγαλύτερη φοβία στους κατοίκους της περιοχής, κυρίως στους γονείς. Η αστυνομία σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε ότι υπάρχει όντως ένα περίεργο όχημα, όμως δεν έχει καταγγελθεί καμία υπόθεση, που να αφορά αρπαγή ανηλίκου.

Οι Αρχές ζητούν από τους πολίτες να σταματήσουν να αναπαράγουν το μήνυμα, καθώς πρόκειται για «λεπτό» ζήτημα, για το οποίο οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της αστυνομίας

Σχετικά με αναρτήσεις σε ηλεκτρονική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ( facebook ), για ένα ύποπτο όχημα, που κινείται στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, στο οποίο επιβαίνουν τρεις (3) αλλοδαποί και προσπαθούν να απαγάγουν παιδιά, η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ανακοινώνει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα καταγγέλθηκαν σε Υπηρεσίες της, ότι ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κινείται ύποπτα στην περιοχή, πλην όμως δεν υπάρχει, καμιά επίσημη καταγγελία ή άλλη υπόθεση σε εξέλιξη που να αφορά σε περιστατικό αρπαγής ανηλίκων.
Εξαιτίας της ιδιαιτερότητας του εν λόγω ζητήματος, των ηλεκτρονικών αναδημοσιεύσεων που ακολούθησαν, καθώς και της προφορικής αναπαραγωγής της συγκεκριμένης «είδησης», εμπλουτισμένης κάθε φορά με επιπρόσθετες, μη πραγματικές, λεπτομέρειες, δημιουργήθηκε εύλογη ανησυχία στην τοπική κοινωνία.
Επισημαίνεται ότι όλες οι Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, τελούν σε διαρκή επαγρύπνηση, επιλαμβανόμενες σε κάθε περιστατικό που τυχόν προκύψει και αφορά στο ευαίσθητο ζήτημα της προστασίας και της ασφάλειας των ανηλίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...