Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Κομοτηνή: Θα πωλούσε το σπίτι που νοίκιαζε!

Συνελήφθη την Παρασκευή το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 24χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος... για απάτη. Συγκεκριμένα, στο Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, περιήλθαν πληροφορίες ότι ο 24χρονος δράστης, αφού εκμίσθωσε διαμέρισμα στην Κομοτηνή, προκαταβάλλοντας το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, το έθεσε στη συνέχεια προς πώληση αναζητώντας υποψήφιους αγοραστές.

Μετά κατάλληλη αξιοποίηση των πληροφοριών, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία αστυνομικός του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης, εμφανίστηκε στον 24χρονο, ως υποψήφιος αγοραστής. 
Σε προκαθορισμένο ραντεβού με τον δράστη, του παρέδωσε, προσυμφωνημένο χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ως προκαταβολή για την αγορά του διαμερίσματος. Ακολούθως, επενέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής και συνέλαβαν τον 24χρονο.

Στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 4.000 Ευρώ.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι ο 24χρονος πέρυσι εξαπάτησε 54χρονο, πείθοντας τον να του καταβάλει συνολικά το χρηματικό ποσό των 15.350 ευρώ, προκειμένου να του πουλήσει οικόπεδο στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής για την περεταίρω διερεύνηση της υπόθεσης.
thrakinea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...