Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Παρέλαση αξιοπρέπειας στην Καβάλα από συνδικαλιστές

Μία διαφορετική παρέλαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Καβάλα, όπως την οργανώνουν από πλευράς της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Παναγιώτη Αρσονιάδη, 200 και πλέον σημαίες θα αναρτηθούν στα καταστήματα των οδών Βενιζέλου και Ομονοίας, οι οποίες θα διανεμηθούν στους πολίτες που θα παραστούν στην παρέλαση, μετά το πέρας της οποίας θα ακολουθήσει πορεία με τους ιδιοκτήτες φορτηγών βαρέου τύπου (νταλίκες) με στόχο να δώσουν ηχηρό μήνυμα στους πολιτικούς της Καβάλας ότι τα νέα οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης δεν πρέπει να ψηφιστούν στην Βουλή.

Στα πλαίσια αυτά, απέστειλαν επιστολή στους τοπικούς βουλευτές ζητώντας τους να απαντήσουν αν θα ψηφίσουν στην Βουλή τα νέα μέτρα.

Παράλληλα, σε κοινή δράση για νέες κινητοποιήσεις, αλλά και για την υποστήριξη κοινωνικών ομάδων που αγωνίζονται, αναλαμβάνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συλλόγων, Σωματείων και Συλλογικοτήτων της Καβάλας, καθώς η επιτυχημένη συνεργασία στην απεργία της 18ης Οκτωβρίου, οδήγησε σε νέες προτάσεις ενάντια στα μέτρα.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, οι εκπρόσωποι των συλλόγων εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους και με την παρουσία τους στη κινητοποίηση των ΑμΕΑ, την συγκέντρωση των συνταξιούχων της περιφέρειας την Πέμπτη στην Καβάλα, ενώ αποφάσισαν τη διοργάνωση μιας «αντιπαρέλασης», μετά τη λήξη της παρέλασης την 28η Οκτωβρίου, με μαύρες σημαίες και πανό.


inpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...