Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΕΥΟΣΜΟΣ: 57χρονος έκανε διαρρήξεις έχοντας ως "βοηθό" τον... γιο του!

Οικογενειακή επιχείρηση «διαρρήξεων» είχαν στήσει ένας 57χρονος μαζί με τον 20χρονο γιο του. Συνελήφθησαν προχθές το βράδυ στην περιοχή του Ευόσμου μετά από καταδίωξη του νεαρού δράστη…

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτες τις κινήσεις ενός οχήματος που κινούνταν στην περιοχή του Ευόσμου, το οποίο οδηγούσε ο 20χρονος και επέβαιναν άλλα τέσσερα άτομα. Έκαναν σήμα για να σταματήσει, προκειμένου να κάνουν έλεγχο. Ο οδηγός όμως ανέπτυξε ταχύτητα με σκοπό να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο.

Ακολούθησε καταδίωξη που κατέληξε στο σπίτι του 20χρονου στον Εύοσμο. Εκεί ο νεαρός στάθμευσε το ΙΧ στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του και στη συνέχεια μαζί με τους άλλους τέσσερις επιβαίνοντας άρχισαν να τρέχουν για να διαφύγουν.

Οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να ακινητοποιήσουν τον 20χρονο και να του περάσουν χειροπέδες, ενώ συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων ατόμων που κατάφεραν να διαφύγουν.

Στο χώρο όπου στάθμευσε ο νεαρός το όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία καραμπίνα και δύο πινακίδες αυτοκινήτου.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 20χρονος μαζί με τον πατέρα του, που επίσης συνελήφθη, και με τη βοήθεια άλλων τεσσάρων ατόμων που αναζητούνται, διέρρηξαν προχθές δύο σπίτια στο χωριό Κουδούνια στην Δράμα, από όπου έκλεψαν χρυσαφικά, χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...