Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Τώρα-Επεισόδια έξω από το Τελλόγλειο

Την ώρα που η τελετή για την αναγόρευση του Παντελή Βούλγαρη σε επίτιμο διδάκτορα του Α.Π.Θ. βρίσκεται σε εξέλιξη, περίπου 100 φοιτητές βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του Τελλόγλειου Ιδρύματος και φωνάζουν συνθήματα, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει και αστυνομικές δυνάμεις....

Να σημειωθεί ότι ο διακεκριμένος σκηνοθέτης αναγορεύεται αυτή τη στιγμή σε Επίτιμο διδάκτορα του τμήματος Κινηματογράφου της σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.. 
Με αυτόν τον τρόπο ο Έλληνας δημιουργός τιμάται για την συνολική προσφορά του στις τέχνες και στα γράμματα και για το σπουδαίο έργο του που έχει διακριθεί διεθνώς.
Enhanced by Zemanta

2 σχόλια:

  1. 5 φωτογραφίες και ένα ειρωνικό σχολιάκι δε σε κάνουν δημοσιογράφο.Κάντε και καμία έρευνα δεν είναι ανθυγιεινή. Ήμουν ανάμεσα στους φοιτητές έξω από το Τελλογλειο και η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να επικυρηχθείτε ως άκρως επικίνδυνοι για την δημοσιογραφία. Ξεστραβωθείτε: http://rota958.blogspot.gr/2012/10/blog-post_11.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλε ρεπόρτερ καλημέρα. Σου αρέσει να βλέπεις τα πάντα με το δικόσου πρίσμα. Ξεστραβώσου αλλιως θα επικηρυχθείς ως ακρώς επικίνδυνος για τους φοιτητές (αν ήσουν από αυτούς) Βοήθειά σου...και εσύ και η ... ρότα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...