Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Ροδόπη: 29χρονος πνίγηκε στην παραλία της Αρωγής

Ένας 29χρονος πνίγηκε στην παραλία της Αρωγής στην Ροδόπη. Ο άτυχος νέος είχε πάει το μεσημέρι του Σαββάτου για μπάνιο με τη μητέρα του, η οποία κάποια στιγμή τον έχασε από το οπτικό της πεδίο.

Αργά το βράδυ λουόμενοι την παρατήρησαν να αγωνιά κλαίγοντας, αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει, και άμεσα ξεκίνησε κινητοποίηση της τοπικής λιμενικής αρχής και της ελληνικής ομάδας διάσωσης, με τη συνδρομή και ιδιωτικών μέσων.

Άμεσα προς διενέργεια έρευνας αναχώρησαν δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και απέπλευσαν το ΕΡ/ΚΟ-Α/Κ σκάφος «ΑΓΓΕΛΟΣ-ΑΛΕΚΟΣ» Τ.Λ. 115 και το ΕΠ/ΚΟ-Α/Κ σκάφος «ΚΟΜΝΗΝΟΣ» Σ.Λ. 281 με επιβαίνοντες προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής ενώ συμμετείχε και η ομάδα διάσωσης Κομοτηνής με εθελοντές αυτοδύτες.

Το άψυχο σώμα του νεαρού βρέθηκε να επιπλέει μπρούμυτα, το πρωί της Κυριακής, σε απόσταση μόνο 10 περίπου μέτρων και σε βάθος 2 μέτρων και η σορός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο «Σισμανόγλειο» Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής για νεκροψία- νεκροτομή. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Φαναρίου.

ΠΗΓΗ: xanthipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...