Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Κομοτηνή: Στα χέρια αστυνομικών ο ληστής του 85χρονου

Στα χέρια αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής έπεσε χθες 45χρονος, ο οποίος συνελήφθη για ληστεία που διέπραξε, πριν από τρεις ημέρες, σε βάρος 85χρονου, ενώ διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούν τρία εντάλματα σύλληψης από τις ελληνικές δικαστικές Αρχές για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και δύο καταδικαστικές αποφάσεις.

Ειδικότερα, ο 45χρονος, μαζί με έναν άγνωστο, μέχρι στιγμής, συνεργάτη του, είχαν εισβάλει στο σπίτι του 85χρονου, την ώρα που εκείνος κοιμόταν και, αφού τον ακινητοποίησαν, δένοντάς τον σε καρέκλα, αφαίρεσαν 4.500 ευρώ και τρεις χρυσές λίρες και τράπηκαν σε φυγή.

Στη συνέχεια, ο 85χρονος, κατά την προσπάθειά του να προσεγγίσει σημείο της οικίας του, όπου είχε εναποθέσει το κινητό του τηλέφωνο, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο δάπεδο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι.

Στο πλαίσιο των ερευνών που έγιναν στο σπίτι του 45χρονου, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, βρέθηκαν οι χρυσές λίρες και το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, που κατασχέθηκαν, προκειμένου να αποδοθούν στο δικαιούχο τους.

Ο 85χρονος έχει μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής για την ταυτοποίηση του συνεργού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...