Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Φλώρινα: Διακινούσαν ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια

Για να ελαφρύνει τη θέση του ένας 33χρονος που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών χαπιών δέχθηκε να παγιδεύσει τους προμηθευτές του με την πρόφαση ότι ήθελε να αγοράσει ηρωίνη

Ελεγχόμενη επιχείρηση για τη σύλληψη εμπόρων «σκληρών» ναρκωτικών οργάνωσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στη Φλώρινα, χρησιμοποιώντας έναν 33χρονο Έλληνα τον οποίο είχαν συλλάβει νωρίτερα με 80 ναρκωτικά χάπια στην κατοχή του.

Για να ελαφρύνει τη θέση του, ο συλληφθείς δέχθηκε να παγιδεύσει τους προμηθευτές του με την πρόφαση ότι ήθελε να αγοράσει ηρωίνη. Την στιγμή που παραλάμβανε δύο μικροδέματα με ηρωίνη από έναν 42χρονο και τον 54χρονο συνεργό του, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο και τους συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω.

Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκαν στο σπίτι του 54χρονου 91,2 γραμμάρια ηρωίνης, επτά ναρκωτικά χάπια και 310 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τη διακίνηση ναρκωτικών. Όλοι οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που τους άσκησε δίωξη για κατοχή, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...