Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Έπιασαν 17 άτομα για παράνομη χαρτοπαιξία στην Θεσσαλονίκη.

Στη σύλληψη 17 ατόμων τα οποία κατηγορούνται για συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια προχώρησε η αστυνομία της Θεσσαλονίκης, μετά από αιφνιδιαστική επιχείρηση που έγινε το βράδυ της Παρασκευής, σε κατάστημα στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Το κατάστημα, το οποίο ανήκε σε 60χρονη γυναίκα που αναζητείται από την αστυνομία, λειτουργούσε χωρίς άδεια και σε αυτό είχε διαμορφωθεί ειδικός χώρος, όπου οι συμμετέχοντες έπαιζαν παραλλαγή του πόκερ, ποντάροντας, κατά τη αστυνομία, "μεγάλα χρηματικά ποσά".

Κατά την αστυνομική έρευνα κατασχέθηκαν, 104 τραπουλόχαρτα, 2 τράπουλες, 1.012 μάρκες πονταρίσματος και το χρηματικό ποσό των 1.250, που θεωρείται ότι προέρχεται από το τυχερό παιχνίδι.

Την ώρα της επιχείρησης, βρέθηκαν να παίζουν 16 άτομα, ηλικίας 24 έως 52 ετών, τα οποία συνελήφθησαν, όπως και ο ηλικίας 52 ετών υπεύθυνος του καταστήματος.

Η αστυνομία έκανε γνωστό ότι σε βάρος δύο από τους 16 θαμώνες εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις, ενώ ένας από αυτούς ήταν σε κανονική άδεια από αγροτικές φυλακές, όπου είναι κρατούμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...