Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Τέσσερις νεκροί σε τροχαία την Παραμονή των Χριστουγέννων

Τη ζωή τους στην άσφαλτο έχασαν την Παραμονή των Χριστουγέννων τέσσερις νέοι άνθρωποι, ηλικίας 21 έως 46 ετών, σε δύο τροχαία δυστυχήματα, στην Καβάλα και την Κοζάνη, σύμφωνα με ανακοινώσεις και πληροφορίες από τις αρμόδιες αστυνομικές διευθύνσεις.
Συγκεκριμένα, δύο γυναίκες, ηλικίας 21 και 35 ετών, οδηγός και επιβάτις αυτοκινήτου, τραυματίστηκαν θανάσιμα σε τροχαίο, που έγινε μετά τις 9 το βράδυ χθες, στην Εγνατία Οδό (στο ύψος της Ελευθερούπολης, στο ρεύμα προς Καβάλα).
Στη διάρκεια του ατυχήματος, στο οποίο ενεπλέκησαν συνολικά τέσσερα οχήματα, τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα, το ένα σοβαρά και το άλλο ελαφρά . Αδιευκρίνιστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο, καθώς η Τροχαία δεν κοινοποίησε περισσότερες πληροφορίες.
Διόμισι ώρες νωρίτερα, στις 18.20, στο 48ο χλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Κοζάνης-Καστοριάς, φορτηγό συγκρούστηκε με επιβατικό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 35χρονου οδηγού τού πρώτου οχήματος και του 46χρονου συνοδηγού του. Καλά στην υγεία του είναι ο 43χρονος οδηγός του ΙΧ. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...