Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Η πρώην σύζυγός και ο αρραβωνιαστικός της σκότωσαν τον ψυχίατρο

Φως στην άγρια δολοφονία του 48χρονου ψυχιάτρου στη Θεσσαλονίκη έριξαν άνδρες της αστυνομίας. Τα πρόσωπα κλειδιά που κρύβονται πίσω από το στυγερό έγκλημα φέρονται να είναι η 27χρονη Κουβανή πρώην σύζυγός του και ο αρραβωνιαστικός της.

Το άψυχο σώμα του ψυχιάτρου βρέθηκε πριν από 10 μέρες μαχαιρωμένο έξω από το αυτοκίνητό του, στην περιοχή της Ανάληψης, και αρχικά το έγκλημα αποδόθηκε σε ληστεία, καθώς έλειπαν το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο.

Η προσαγωγή της 27χρονης πρώην συζύγου του ωστόσο και οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσε η ίδια κατά την κατάθεσή της, έδειξαν τελικά τον εγκέφαλο την υπόθεσης, τον 27χρονο αρραβωνιαστικό της Κουβανής, ο οποίος τελικά και ομολόγησε την πράξη του.

Ο 48χρονος ψυχίατρος και η Κουβανή, παρότι είχαν χωρίσει, έρχονται πολλές φορές σε διαπληκτισμούς που αφορούσαν την επιμέλεια της μικρής κόρης τους, η οποία και μεγάλωνε με τον πατέρα της.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του 48χρονου ψυχίατρου αναφέρουν ότι η 27χρονη τον ενοχλούσε συνεχώς και του ζήτησε ραντεβού το μοιραίο βράδυ για να συζητήσουν για άλλη μια φορά.

Μέσα στο αυτοκίνητό του φέρεται να λογομάχησαν έντονα και τότε επενέβη ο 27χρονος αρραβωνιαστικός της κοπέλας, ο οποίος παρακολουθούσε από απόσταση και μπήκε έχοντας καλυμμένο του πρόσωπό του με κουκούλα.

Με ένα μαχαίρι άρχισε να χτυπά το θύμα και αφού του κατάφερε πολλά χτυπήματα στον αυχένα και τον άφησε νεκρό, εξαφανίστηκε.

Κατά τη διαφυγή της, η Κουβανή πήρε από την τσάντα του θύματος το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο.
http://news247.gr/ellada/h_prwhn_pisw_apo_to_fono.732953.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...