Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Φαλιμέντο ο Δήμος Κομοτηνής! Χρωστάει και της … Μιχαλούς

Η κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στο Δήμο Κομοτηνής, απόρροια των πολιτικών (!!!) της προηγούμενης δημοτικής αρχής, είναι γνωστή σε όλους. 
 
Εκτιμήσεις ανθρώπων που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στο Δήμο, τονίζουν ότι τα χρέη που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο νέος δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης φτάνει τα 16 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να συνυπολογιστούν τα χρέη των δημοτικών επιχειρήσεων, που είναι ήδη αρκετά! 
 
Η οικονομική κατάσταση στο Δήμο Κομοτηνής αυτή την στιγμή έχει ως εξής:
Υπάρχουν καθημερινά εξώδικα και μηνυτήριες αναφορές προμηθευτών του Δήμου, μέχρι και για ευτελή ποσά. Μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξουν αγωγές των εργολάβων (φανταστείτε τα ποσά) εναντίον του Δήμου Κομοτηνής. Ο προμηθευτής πετρελαίου έχει σταματήσει να βάζει πετρέλαιο στο ΚΑΠΗ Κομοτηνής, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο (που έκλεισε), καθώς και στους Παιδικούς Σταθμούς. Το κοινωνικό παντοπωλείο έκλεισε πριν καλά καλά ανοίξει. Οι εργαζόμενοι που προσελήφθηκαν με ΑΣΕΠ τον Σεπτέμβριο με 8μηνες συμβάσεις, είναι ακόμα απλήρωτοι!!! Η Millennium Bank έχει κατασχέσει τους λογαριασμούς του Δήμου και της ΔΕΥΑ Κομοτηνής και έχει αφήσει μόνο τον λογαριασμό (που διαχειρίζεται η ίδια) για την πληρωμή του προσωπικού, ο οποίος έχει λεφτά μέχρι τον Ιανουάριο!!!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...