Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Κασσανδρινό Χαλκιδικής: Βρήκαν τα χασισόδεντρα σε… σακούλες!

Δεν πρόλαβαν  την χασισοφυτεία στο… φυσικό  της περιβάλλον οι αστυνομικοί του τμήματος Κασσανδρείας, όταν έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι ενός 55χρονου για τον οποίο είχαν μαρτυρία ότι διακινούσε ναρκωτικά. Την βρήκαν, όμως, συσκευασμένη σε… σακούλες!

Ο χασισοκαλλιεργητής  είχε προλάβει να τεμαχίσει  τα δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε στην αυλή της κατοικίας του στο Κασσανδρινό Χαλκιδικής, σε βαθμό που να μην είναι εμφανές πόσα ήταν! Κράτησε, όμως, τα τεμάχια συνολικού βάρους 655 γραμμαρίων και αυτό ήταν αρκετό για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Μαζί του  παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής και ένας 49χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί νωρίτερα κατά τη διάρκεια ελέγχου από τους αστυνομικούς και είχαν βρεθεί πάνω του 19,8 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία ομολόγησε ότι είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον 55χρονο «παραγωγό».

Στην καφετέρια όπου εργαζόταν σε μια πλατεία της Κομοτηνής έβρισκε αγοραστές για την «πραμάτεια» του ένας νεαρός Έλληνας διακινητής ναρκωτικών! Στο σπίτι του, πολύ κοντά στο χώρο εργασίας του, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών κατέσχεσαν 220 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, τρεις ζυγαριές ακριβείας και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...