Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Πέλλα: Τρεις συλλήψεις για κλοπή χαλκού

Οι αστυνομικοί αναζητούν την προέλευση του υλικού που βρέθηκε στην κατοχή τριών Βούλγαρων καθώς οι δράστες δεν φαίνονται διατεθημένοι να αποκαλύψουν από που άρπαξαν το χαλκό

Έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας κάνουν οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τα σημεία που λεηλάτησαν τρεις Βούλγαροι «κυνηγοί» χαλκού οι οποίοι συνελήφθησαν με δεκάδες κιλά, τα οποία προέρχονται πιθανότατα από μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η.. Οι ίδιοι, όμως, κρατούν στα στόματά τους κλειστά και δεν αποκαλύπτουν από πού έκλεψαν τη λεία τους.

Οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που ακινητοποίησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο των τριών αλλοδαπών στην περιοχή της Σκύδρας, βρήκαν κρυμμένα στο πορτ μπαγκάζ 95 μέτρα ηλεκτρικού καλωδίου, πέντε κιλά χάλκινες πλεξούδες γειώσεως, πέντε μπάρες από κιβώτια ασφαλειών, δέκα ηλεκτρονόμους με πηνία χαλκού διαφόρων μεγεθών και διάφορα χάλκινα σύρματα περιελίξεως κινητήρα.

Οι τρεις Βούλγαροι ηλικίας 31, 35 και 46 χρόνων, που είχαν στην κατοχή τους και διάφορα εργαλεία την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν,  συνελήφθησαν και το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Έδεσσας τους άσκησε δίωξη για κλοπή και κίνησε τη διαδικασία για την διοικητική τους απέλαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...