Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Αλεξάνδρεια Ημαθίας: Μίνι μάρκετ «κοσμούσε» τα ράφια του με λαθραία τσιγάρα

Όπως προέκυψε από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ το κατάστημα δεν διέθετε ούτε άδεια λειτουργίας ενώ στις αποθήκες βρέθηκαν 640 πακέτα λαθραίων τσιγάρων


Δεν έφτανε που το κατάστημά της δεν διέθετε άδεια λειτουργίας, είχε και τα ράφια του... στολισμένα με λαθραία τσιγάρα η 23χρονη ιδιοκτήτρια που συνελήφθη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας μαζί με έναν 22χρονο ο οποίος εργάζεται στο μίνι μάρκετ ως προσωρινά υπεύθυνος!

Κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκαναν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στο εσωτερικό του καταστήματος, ανακάλυψαν συνολικά 640 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης, αλλά διατίθεντο προς πώληση και φυσικά κατασχέθηκαν. Η έρευνα αποκάλυψε ότι η νεαρή ιδιοκτήτρια δεν είχε εφοδιαστεί με άδεια λειτουργίας καταστήματος από την αρμόδια αρχή.

Τα λαθραία πακέτα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Βέροιας για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών υπέρ του ελληνικού δημοσίου, ενώ η ιδιοκτήτρια και ο υπάλληλός της οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας που τους άσκησε δίωξη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα και για στέρηση αδείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...