Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Σύλληψη χασισοκαλλιεργητή στη Ροδόπη

Μαζί με τη φυτεία, μέσα στο σπίτι του είχε κάθε λογής ναρκωτικά ο 29χρονος που έπεσε στα χέρια της δίωξης ναρκωτικών


Φορτωμένος με τέσσερα πλαστικά μπουκάλια γεμάτα νερό πήγε να ποτίσει τα τρία χασισόδεντρα ύψους 60 ως 70 εκατοστών που καλλιεργούσε σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης μέσα σε πυκνή φυσική βλάστηση ένας 29χρονος, αλλά έπεσε στα χέρια  αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών που βρήκαν και άλλα ναρκωτικά στο σπίτι του.

Στο αυτοκίνητο του νεαρού κατασχέθηκαν πέντε  πλαστικά γλαστράκια και μια συσκευασία με λίπασμα που προοριζόταν για τη φυτεία, αλλά και πέντε χάπια του ναρκωτικού φαρμάκου Xanax και δύο σύριγγες με υπολείμματα ηρωίνης. Αλλά και στο σπίτι του, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν άλλα δύο χασισόδεντρα ύψους δυο μέτρων που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες, 63 χάπια των ναρκωτικών φαρμάκων Xanax, Stedon, Suboxone και Lonarid και τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12,7 γραμμαρίων.

Ο 29χρονος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής για ναρκωτικά, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης που του άσκησε δίωξη και για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς στο σπίτι του βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν διέθετε άδεια κατοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...