Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Λουκέτο του ΣΔΟΕ στο μαγαζί που θα τραγουδούσε ο Ρέμος στο Λιτόχωρο Πιερίας

Ελεγκτές του ΣΔΟΕ έκλεισαν το beach bar που θα τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος στο Λιτόχωρο Πιερίας, αφού διαπίστωσαν ότι το εν λόγω μαγαζί δεν έκοβε αποδείξεις.

Οπως αναφέρει το seleo.gr, η εμφάνιση του τραγουδιστή ήταν προγραμματισμένη για τις 9 Αυγούστου, στις 22:00 το βράδυ με είσοδο 20 ευρώ με ποτό. Ωστόσο το live του Ρέμου δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, αφού στο beach bar μπήκε 48ωρο λουκέτο λόγω φοροδιαφυγής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας,

«Διαπιστώθηκε ότι επιχείρηση με αντικείμενο δραστηριότητας 'καφέ μπάρ-εστιατόριο', που εδρεύει στην περιοχή Λιτοχώρου Πιερίας, στην οποία εμφανιζόταν επώνυμος τραγουδιστής, δεν είχε εκδώσει τα εκ του νόμου προβλεπόμενα φορολογικά στοιχεία.

Κατ' εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 13 παρ.1 του ν. 2523/97, το συνεργείο ελέγχου προέβη στην σφράγιση της επιχείρησης για 48 ώρες, παρουσία της αρμόδιας αστυνομικής αρχής, ενώ συγχρόνως ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας υπηρεσίας της περιοχής»

Όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, ο έλεγχος συνεχίζεται και προς όλους τους εμπλεκόμενους στη υπόθεση...

Τι απαντάει ο Αντώνης Ρέμος 

Μέσω twitter αποφάσισε να τοποθετηθεί ο Αντωνης Ρέμος για τα όσα συνέβησαν στο Λιτόχωρο και το «λουκέτο» που έβαλε το ΣΔΟΕ σε μαγαζί που θα εμφανιζόταν ο ίδιος.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν άφησε το θέμα ασχολίαστο και έγραψε τα ακόλουθα στον λογαριασμό του

«Για άλλη μια φορά καλούμαι να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Δυστυχώς κάποιοι επιμένουν να μη βάζουν μυαλό» και πρόσθεσε «Η Πολιτεία καλά κάνει και ελέγχει και όποιος δεν συμμορφώνεται να τιμωρείται. Για πόσο ακόμη θα είμαστε υπόλογοι για αμαρτίες άλλων».

Υπενθυμίζεται ότι οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ έκλεισαν το beach bar που θα τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος στο Λιτόχωρο Πιερίας, αφού διαπίστωσαν ότι το εν λόγω μαγαζί δεν έκοβε αποδείξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...