Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013

Μπουτάρης: Να μην κάτσει ο Σαμαράς στη ΔΕΘ μία ώρα σαν κλέφτης και να φύγει


Σε ρυθμούς ΔΕΘ μπαίνει σιγά σιγά η Θεσσαλονίκη και, όπως είναι αναμενόμενο, ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης θα πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό σκηνικό. Ο ίδιος φαίνεται πως περιμένει τους πάντες με «ανοιχτές αγκάλες» εκτός του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής.

Οπως αναφέρει ο «ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ» ο κ. Μπουτάρης δεν περιμένει τις επίσημες ανακοινώσεις και αποφάσισε να επικοινωνήσει ο ίδιος με τη ΝΔ για να μάθει το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, ενώ φαίνεται πως ζήτησε να είναι παρατεταμένης διάρκειας η επίσκεψη του πρωθυπουργού.

«Δεν θέλω να έρθει εδώ για μία ώρα σαν... κλέφτης και να φύγει. Θέλω να έρθει εδώ ως Πρωθυπουργός» φέρεται να έχει πει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο λόγος είναι προφανής, καθώς οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης βρίσκονται υπό ασφυκτική πίεση τους τελευταίους μήνες, ενώ το καλοκαίρι του 2014 έρχονται και δημοτικές εκλογές.

Από την άλλη πλευρά, πάντως, ο δήμαρχος της συμπρωτεύουσας δεν επιθυμεί με τίποτα την παρουσία του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής στην πόλη.

«Πρόκειται για έναν αλήτη, δεν θέλω ούτε να τον συναντήσω ούτε να τον γνωρίσω» έλεγε ο Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος, πάντως, δήλωσε έκπληξη για το γεγονός ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατέθεσε 5.000 για τον «Αρκτούρο».

«Παρά την περιβαλλοντική αυτή πράξη του χρυσαυγίτη ο κ. Μπουτάρης θεωρεί τον επικεφαλής του εθνικιστικού αυτού μορφώματος νεοναζί που ρίχνει στάχτη στα μάτια του κόσμου, χρησιμοποιώντας ακόμη και τις... αρκούδες» καταλήγει ο «ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...