Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Γανόχωρα Κατερίνης: Έκαψαν αυτοκίνητο 46χρονης με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων 45 και 46 ετών. Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης περίπτωση εμπρησμού ενός οχήματος... ιδιοκτησίας μίας 46χρονης που έλαβε χώρα στις 22 Φεβρουαρίου 2014 στη Γανόχωρα Πιερίας.

Ύστερα από έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα του εμπρησμού και της έκρηξης σε βάρος δύο ημεδαπών 45 και 46 ετών.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες στις 22 Φεβρουαρίου του 2014 στη Γανόχωρα Κατερίνης, οι προαναφερόμενοι, αφού τοποθέτησαν σε τροχό του οχήματος της 46χρονης που ήταν σταθμευμένο έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, προκάλεσαν πυρκαγιά, με αποτέλεσμα το όχημα να υποστεί υλικές ζημιές. Συγγενικό πρόσωπο της 46χρονης αντιλήφθηκε έγκαιρα και κατέσβεσε την πυρκαγιά.

Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κατεστραμμένες φιάλες υγραερίου και ένα ημιτελώς καμένο ύφασμα εμποτισμένο με εύφλεκτο υγρό.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των προαναφερομένων, οι οποίοι δε συνελήφθησαν, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

lefteria.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...