Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Καβάλα: Συνελήφθη... ζόρικος διακινητής ναρκωτικών

Προσπάθησε να διαφύγει δυο φορές, χτυπώντας μάλιστα έναν αστυνομικό

Αποφασισμένος να αποφύγει τις δικαστικές περιπέτειες ήταν ένας νεαρός διακινητής ναρκωτικών που συνελήφθη στην Καβάλα. Αρχικά προσπάθησε να… παραμυθιάσει τους λιμενικούς που τον συνέλαβαν και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει δυο φορές, χτυπώντας μάλιστα έναν από αυτούς!

Ο 25χρονος Έλληνας είχε συλληφθεί το βράδυ του Σαββάτου στο λιμάνι της Κεραμωτής έχοντας μαζί του ένα μεταλλικό κουτί με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 29,7 γραμμαρίων και επιχείρησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε από έναν λιμενικό. Ενώ οδηγούνταν συνοδεία στο σπίτι στο οποίο συζεί με μια 22χρονη, προσπάθησε να πείσει τους λιμενοφύλακες ότι δεν είχε στην κατοχή του άλλα ναρκωτικά.

Όταν, όμως, διαπίστωσε ότι δεν θα απέτρεπε την έρευνα, επιτέθηκε ξανά στον λιμενικό που τον συνόδευε, τον χτύπησε και επιχείρησε να το βάλει στα πόδια!

Τελικά, ο νεαρός δεν απέφυγε τις χειροπέδες. Στο σπίτι του βρέθηκε ένα σακίδιο πλάτης μέσα στο οποίο υπήρχαν δυο πλαστικά τάπερ, ένα μεταλλικό κουτί και μια χάρτινη συσκευασία τυλιγμένη με μονωτική ταινία που περιείχαν συνολικά 285,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αμφεταμίνη βάρους 7,4 γραμμαρίων μέσα σε αλουμινόχαρτο και μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κάνναβης.

Στο σπίτι κατασχέθηκαν ακόμη δύο τρίφτες με υπολείμματα ναρκωτικών, δύο πίπες, ένα μικρό γυάλινο μπουκάλι και ένα πλαστικό δοχείο με σπόρους ινδικής κάνναβης, 250 ευρώ, ένα αεροβόλο πιστόλι, ένα μεταλλικό κουτί με σφαιρίδια και δύο αμπούλες αερίου.

Η 22χρονη συνελήφθη και μαζί με το σύντροφό της οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...