Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Ερευνα για απάτη από εθελοντές πυροσβέστες

Eρευνάται το ενδεχόμενο να διαπράχθηκε απάτη που ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ 


Ερευνα για απάτη βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αστυνομικές αρχές, έπειτα από καταγγελία για τη δραστηριότητα του Εθελοντικού Σώματος Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών.


Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα στον τοπικό τύπο, ερευνάται το ενδεχόμενο να διαπράχθηκε απάτη που ξεπερνά το ένα εκατ. ευρώ, καθώς βρίσκονται στο μικροσκόπιο καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες τα οχήματα του Εθελοντικού Σώματος δεν πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές ενώ και το Εκπαιδευτικό Κέντρο καταγγέλλεται ότι δε διαθέτει την απαραίτητη πιστοποίηση.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της έρευνας που διενεργείται, φέρεται να διαπιστώθηκε ότι κάποια από τα οχήματα του Σώματος δε διέθεταν ούτε ασφαλιστήρια αλλά ούτε και πινακίδες κυκλοφορίας!

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ορισμένα από τα οχήματα είναι "ηλικίας" πάνω από 30 ετών και έχουν αποσυρθεί από τις αντίστοιχες υπηρεσίες χωρών του εξωτερικού. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Εθελοντικό Σώμα Ελλήνων Πυροσβεστών Αναδασωτών φέρεται να λαμβάνει ως συνδρομή από διάφορους δήμους της χώρας ετησίως από 2.000 έως 12.000 ευρώ...

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...