Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Βέροια: Δεν πρόλαβε να «φουντώσει» η χασισοφυτεία

Οι γλάστρες που «στόλιζαν» το μπαλκόνι στο σπίτι ενός 49χρονου στη Βέροια δεν περιείχαν καλλωπιστικά φυτά ή λουλούδια, αλλά συνολικά... 20 χασισόδεντρα  τα οποία όμως δεν πρόλαβαν να μεγαλώσουν καθώς εντοπίστηκαν κατά την έρευνα που έκαναν οι  αστυνομικοί της Ασφαλείας!


Η έρευνα έγινε μετά από πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί και κατασχέθηκαν 20 δενδρύλλια κάνναβης ύψους δέκα εκατοστών, τα οποία ο ιδιοκτήτης του σπιτιού καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες. 


Σε διάφορα σημεία του σπιτιού, βρέθηκαν κρυμμένες και συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 263 γραμμαρίων. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας που του άσκησε δίωξη για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.

ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΡΒΑΛΗ

*** Δυο συγγενείς συνελήφθησαν στη Νέα Καρβάλη Καβάλας όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, που είχαν πληροφορίες ότι είχαν στην κατοχή τους μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, έκαναν έρευνες στα σπίτια και τα οχήματά τους. Στο φορτηγάκι και το σπίτι ενός 43χρονου βρέθηκαν έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 268 γραμμαρίων και 500 ευρώ, ενώ στο σπίτι ενός 67χρονου κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 175 γραμμαρίων. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...