Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Για αλλαγή σελίδας με την υποψηφιότητα του κάνει λόγο ο Σταύρος Καλαφάτης

«Γύρισμα σελίδας για την πόλη», χαρακτήρισε την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος εγκαινίασε απόψε τις κλαδικές εκθέσεις Infacoma και Energy Tech.


«Η Θεσσαλονίκη αξίζει πολλά περισσότερα από αυτά που έχει σήμερα, Και απαιτούνται αγώνες και σκληρή δουλειά για να μπορέσει να τα αποκτήσει. Αυτό είμαι αποφασισμένος να το κάνω γι  αυτό και θέτω υποψηφιότητα με στόχο ένα, να απαλλαγούμε από όλα τα βάρη που μας ταλαιπωρούν και μας πληγώνουν αλλά και να μπορέσουμε να βελτιώσουμε και να ελαφρύνουμε τη ζωή μας περισσότερο. Είναι ένα γύρισμα σελίδας για την πόλη που πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί και γι΄ αυτό καλώ όλες και όλους σε έναν αγώνα αντάξιο της ένδοξης ιστορίας της Θεσσαλονίκης», είπε.


Ερωτηθείς να σχολιάσει την προεκλογική αναμέτρηση με τον νυν δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη ο κ. Καλαφάτης δήλωσε: "τις διοικήσεις και τα έργα τα αξιολογούν οι πολίτες. Θα έχουμε όμως καιρό να τα πούμε. Σήμερα είναι μια ημέρα έναρξης ενός αγώνα με βασικό στόχο τη βελτίωση της ζωής των Θεσσαλονικέων".

Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκαν, αντάλλαξαν χειραψίες και κάθισαν δίπλα - δίπλα ο κ. Καλαφάτης και οι υποψήφιοι για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ιωαννίδης και Απόστολος Τζιτζικώστας. Επίσης, στο πλευρό του κ. Καλαφάτη βρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, από την παράταξη του Κώστα Γκιουλέκα, και. τοπικά κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...