Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο καταγγέλλει την ΑΓΝΟ για άρνηση διαλόγου με τους εργαζόμενους

Για άρνηση διαλόγου με τους εργαζόμενους, που παραμένουν απλήρωτοι δεκατρείς μήνες και για "παρελκυστική" τακτική καταγγέλλει η διοίκηση του ΕΚΘ, την ιδιοκτησία της γαλακτοβιομηχανίας ΑΓΝΟ.


Υποστηρίζει επίσης ότι μετά την απόρριψη των δύο προσφυγών της επιχείρησης για υπαγωγή της στο άρθρο 99 η εταιρία έχει "απαξιωθεί πλήρως", καθώς "ο εργοδότης όλο το προηγούμενο διάστημα εκμεταλλευόταν το παραγωγικό κομμάτι της ΑΓΝΟ προς όφελος της άλλης επιχείρησης που διατηρεί".


"Καλούμε την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, να δώσει λύση στο πρόβλημα και τη Δικαιοσύνη να παρέμβει προκειμένου να διερευνήσει τα όσα συμβαίνουν στην ΑΓΝΟ" τονίζεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται ότι τις επόμενες μέρες το ΕΚΘ και οι εργαζόμενοι θα δώσουν συνέντευξη τύπου "να αποκαλύψουν τον πραγματικό ρόλο του κ. Κολιού", ενώ θα ζητήσουν τριμερή συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό.

Το πρωί εργαζόμενοι της ΑΓΝΟ διαμαρτυρήθηκαν έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη της ΑΓΝΟ.
"Να μας εξηγήσει να μας πει τις προθέσεις του τι σκοπεύει να κάνει. Δεν μπορούμε να είμαστε σε ομηρία" δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γραμματέας του εργασιακού σωματείου της ΑΓΝΟ Γιώργος Κουσαξίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...