Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ημαθία: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 21χρονο για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή - Δύο μέρες νωρίτερα συνελήφθησαν για πώληση ναρκωτικών δύο υπήκοοι Αλβανίας 23 και 28 ετών και ένας 16χρονος Έλληνας


Σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά εξάρθρωσαν σε χωριό της Ημαθίας αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας.


Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την Παρασκευή έναν 21χρονο για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή. Δύο μέρες νωρίτερα συνελήφθησαν για πώληση ναρκωτικών δύο υπήκοοι Αλβανίας 23 και 28 ετών και ένας 16χρονος ημεδαπός.

Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 21χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 13,5 γραμμαρίων, δύο κουτιά με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 11 γραμμαρίων, πλαστικό δοχείο με 300 σπόρους κάνναβης, ένα πιστόλι κρότου αερίου με γεμιστήρα και 4 φυσίγγια κρότου, 36 κάλυκες φυσιγγίων κρότου, 30 φυσίγγια κρότου, ζυγαριά ακριβείας, μία σιδηρογροθιά, ένα πτυσσόμενο στιλέτο και ένα μαχαίρι.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ακόμη ότι ο 28χρονος υπήκοος Αλβανίας διαμένει παράνομα στην Ελλάδα.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...